Wendell Borton

Har man nogrant följt Simpons så har man säkert sett honom. Han är den tysta, bleka och nervösa killen i Barts klass som ständigt mår illa. Speciellt i skolbussen då de är på utflykt. Vad många inte vet att han heter Wendel Borton och har kanske en mer betydelsefull roll än vad man kan tro. Vi vet inte mycket om honom förutom att han verkar ständigt nervös och mår illa på skolresor. Men just på grund av hans "besvär" så påverkar han till exempel utvecklingen i ett avsnitt. Bart vägrar nämligen sitta bredvid honom på en skolutflykt och får du sitta bredvid Martin Prince, som Bart hatar. Martin tror givetvis att de är vänner.

Han var också med och påverkade skolvalet när Bart ställde upp som skolpresident. Den skygge Wendell röstade hellre på Martin, som också tycks vara hans ende vän.
                                                                                   image40
Han tillhör absolut en av mina favoriter i Simpsons på grund av sin "starka anonymitet". Hans bi-karaktär syns inte alltid men när han väl dyker upp får han mig jämt att le. Speciellt när han står där och verkar vara en sekund från att spy eller få en panikattack. Jag önskar han kan få ett helt avsnitt för sig själv. För jag vill veta mer om honom, plus att han förtjänar mer uppmärksamhet.

Kommentarer
Postat av: Ellinor

Du är för rolig du :P

2008-04-29 @ 20:05:01

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback