Filip är död!

Min Mp3-spelare är trasig. Den vill inte starta och säger i displayen att jag måste koppla den till datorn. Men inget händer. Verkar som Filip har begått självmord (märket är Phillips, därav Filip). Gillade han inte min musiksmak, eller vad? Eller han kanske fått något elakt virus som tog hans liv? Eller är det åldern? Lever en spelare inte mer än 3 år?

Detta var ju illa, måste ju ha något och lyssna på när jag är ute. Resan till England senare i sommar kommer ju bli lång utan musik och någon ny spelare har jag inte råd med. Både min bärbara cd-spelare och minidisc har tidigare gått över till andra sidan. *suck*.

Har haft en vaka här hemma iallafall. Eller något liknande. Spelat lite skivor som jag inte lyssnat på ett bra tag. Ryan Adams, Elliot Smith och Nick Drake varvades med Garbage, Extreme och Peter Gabriel. Det regniga vädret har varit lite perfekt faktiskt för dessa dagar. Jag får inte den där ångesten att jag måste gå ut för att det är soligt väder osv. Har kunnat sitta inne med skivsamlingen ett gäng filmer och min bok. Är snart klar med Doktor Glas, vet inte om jag ska fortsätta direkt med Greogorius eller flukta på den där boken av Stig Larsson. Lutar lite att få läsa lite provocerade Larsson iallafall.

image5
R.I.P. Filip

Kommentarer
Postat av: Molly

Stackars dig, vännen. Mina kondoleanser (eller vad det nu heter...?) till Filip.


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback