George Carlin död

En av mina favoritkomiker har lämnat oss, George Carlin, 71 år gammal. Han tillhör en av de legender som började på 50-talet och stod starkt för yttrandefrihet. En klassisk rutin han hade hette "Seven thing you cant say on tv". Vid ett tillfälle på 70talet blev han arresterad när han yttrade alla sju orden. För att "stört ordningen."

Jag älskar hans sarkasm och syn på livet. Men framför allt hans intellekt. Det var oftast väldigt svart humor och han kritiserade både samhället som religion. Hans svarta syn på livet är så överdriven att det blir roligt, som när han hos David Letterman berättar att han var med om ett bombalarm i en byggnad i NY och blev besviken då det inte exploderade någon bomb. Bifogar ett filmklipp för er som inte tagit del av George. Klippet nedan innehåller sammanfattat väldigt bra den typ av humor han förmedlade och som jag gillar.


FRA - Välkomna

Mitt inlägg om den nya signalspaningslagen som klubbades igenom igår blir att jag välkomnar FRA som nya läsare till denna blogg med orden:

hata, regering, bomba, terror, statsministern, pengatransaktioner, al-qaida, Irak, Iran, Usch-Bush, bilbomb och så vidare.

Nu förväntar jag mig att det ska stå en en vit van med satellitmottagare på taket. =)

Dagens fynd på Youtube

Men bara för Starwars-fans med distans :)

 

Ursäktar mig

Några nya blogginlägg har det ju inte blivit. Får lite dåligt samvete när jag ser att det är många som tittar in dagligen. Men jag har haft lite fullt upp med annat. Min son Pelle har gått i förhand. Sen så har jag inte haft så lust att sitta framför datorn i värmen. Men denna blogg kommer få liv igen. Det lovar jag.

Lägger in en liten uppdatering om vad som har hänt sen Pelle kom till världen. Det har gått bra. Det är en lugn kille som gillar att sova och äta. Det är bara nu på senaste tiden han blivit lite mer kinkig och gnällig. Men det hör till. Jag har sympati för honom i den här värmen. =)

Vi hörs