Wendell Borton

Har man nogrant följt Simpons så har man säkert sett honom. Han är den tysta, bleka och nervösa killen i Barts klass som ständigt mår illa. Speciellt i skolbussen då de är på utflykt. Vad många inte vet att han heter Wendel Borton och har kanske en mer betydelsefull roll än vad man kan tro. Vi vet inte mycket om honom förutom att han verkar ständigt nervös och mår illa på skolresor. Men just på grund av hans "besvär" så påverkar han till exempel utvecklingen i ett avsnitt. Bart vägrar nämligen sitta bredvid honom på en skolutflykt och får du sitta bredvid Martin Prince, som Bart hatar. Martin tror givetvis att de är vänner.

Han var också med och påverkade skolvalet när Bart ställde upp som skolpresident. Den skygge Wendell röstade hellre på Martin, som också tycks vara hans ende vän.
                                                                                   image40
Han tillhör absolut en av mina favoriter i Simpsons på grund av sin "starka anonymitet". Hans bi-karaktär syns inte alltid men när han väl dyker upp får han mig jämt att le. Speciellt när han står där och verkar vara en sekund från att spy eller få en panikattack. Jag önskar han kan få ett helt avsnitt för sig själv. För jag vill veta mer om honom, plus att han förtjänar mer uppmärksamhet.

Bus och skoj

Idag var jag, Maria och Isadora på Lek och buslandet här i Örebro. En 7000kvm lekpark inomhus där alla får leka, oavsett ålder. Det härliga är att det är ett billigt nöje eftersom vuxna har gratis inträde och det kostar bara en hundring för ett barn att komma in.

Så idag har jag klättrat, åkt ruschkanor och badat i bollhav. Allt med en dragandes och krävande 3-åring som inte ville gå hem. Slut i kroppen är jag, men det var riktigt kul att få leka och det med en fullständig rättighet. Barnasinnet kom tillbaka när jag blev beskjuten av två småkillar med bollkanoner att jag bestämde mig för att bombadera dem tillbaka. Fick in fina fullträffar. En och annan oskyldig mamma eller pappa kan även ha blivit träffade. Men tar man sig in i leken får man leken tåla.

Ikväll blir det skräckfilm

Ha det!

Hallå igen - Fotospecial

Ska jag verkligen ursäkta mig igen att jag inte bloggat på ett tag. Försöker hitta anledningar till min skrivkramp men det finns också något som heter tidsbrist i mitt liv just nu. Men lusten har nog varit övervägande och att hitta något vettigt att skriva om. Men jag tänkte skärpa mig och vara enkel. Behöver ju inte vara något extraordinärt varje gång. Räcker med att jag slänger upp en filmrecension, ett foto, ett filmklipp eller mina pappa-förväntningar.

Denna gång tänkte jag iallafall lägga upp lite bilder jag tagit med min relativt nyinskaffade kamera. En Canon EOS 400D. En bra investering för kommande fototillfällen. Tills dess leker man lite och jag mottager gärna kritik. Obs! Bilderna är oredigerade. Ska fixa något bra fotoredigeringsprogram först.