Bloggeri bloggera!

Nu har jag varit dålig på att uppdatera bloggen igen. Men det beror kanske beror på att jag inte har så lust att skriva om vardagliga saker som att idag var jag på jobbet, åt korv och makaroner till lunch, var nära att fördärva 21.15 föreställningen av Harry Potter och att jag cyklade hem i piskande regn. Inte så intressant eller hur? Därför undviker jag så gott jag kan att min blogg blir någon sorts öppen dagbok. Jag skriver gärna om privata saker och öppnar mitt inre men då har jag oftast ett syfte med det. Att starta en konversation eller få uppmuntran och få kritik i kommentatordelen.

Här vill jag pass på att ge lite kritik till er kära läsare, väldigt få av er lägger in någon kommentar till texterna. Jag vill inte säga att ni måste göra det men det är faktiskt det som är så unikt och syftet med att blogga, att kunna ha en dialog med dem som läser. Annars är ju den funktionen inte nödvändig. Så skärpning!

Men jag ska också skärpa mig genom att skriva mer här. Har ju en hel del där inne i skallen som vill komma ut i skrift. Enligt statistiken har jag ungefär runt 15-20 träffar per dag. Detta betyder ju inte att det är så många som faktiskt läser inläggen men jag vet ju vilka som tittar in då och då. Mina trevliga stadiga läsare. =)

Vill passa på att puscha lite för de bloggar jag läser. Det är allt från vänners bloggar till mer kända bloggare och sådana som jag hittat när jag klickat mig runt. De bloggarna finns iallafall länkade här till höger.

Vill speciellt rekommendera att läsa Damon Rasti, Syrran och Magnus Betners bloggar.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback